Eweb InfoPro - Web design, SEO, Promovare Siteuri

- Web design - Aplicatii Web - Websiteuri de calitate - Magazin online -

Blog
  Acasa      Servicii      Oferte      Portofoliu      Cere Oferta      Avantaje      Companie      Contact   

4 metode de promovare gratuita pe internet

4 metode de promovare gratuita pe internet

4 metode de promovare gratuita pe internet

Multi oameni cred ca marketingul online costa o avere, insa, in realitate, daca aveti la dispozitie timpul necesar, veti afla ca marketingul afacerii dvs. pe Internet poate fi facut ieftin si ca urmare am descris mai jos 4 metode de promovare gratuita pe internet.

Multi detinatori de website-uri pentru afaceri de acasa sunt in cautarea metodelor de marketing pe Internet care sunt gratuite sau costa foarte putin.
Retineti ca, atata timp cat detineti un website, va veti petrece marea parte a timpului promovandu-l, asa ca e de preferat sa va limitati cheltuielile.
Inainte sa incepeti sa va promovati afacerea pe Internet, primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa il faceti este sa alegeti cuvintele-cheie pentru site-ul dvs. si sa va optimizati site-ul. Aceasta procedura este cunoscuta sub numele de  on-site SEO. Dar inainte de a incepe, va avertizam ca, daca sunteti nou in domeniul marketing-ului pe Internet, nu va sfatuim sa folositi reclame pay per click inainte sa invatati despre aceasta, altfel va veti pomeni cheltuind multi bani fara profit.
Sa mergem mai departe si sa analizam patru metode foarte eficiente de marketing pe Internet  pe care le puteti folosi. Retineti ca esentiala este consistenta.

Promovare Articolelor tale (Article Marketing) – acesta este un mod foarte eficient de a construi backlink-uri pentru site-ul dvs. Daca va scrieti propriile articole si le postezi in directoarele cu articole, nu va va costa nimic. Daca aspirati sa scrieti si sa postati opt articole pe luna, veti vedea ca backlink-urile dvs. vor creste, ca si cotarea dvs. pe motoarele de cautare dupa expresiile-cheie pe care le vizati.
Aveti grija sa variati “anchor text”-ul pentru a-l face sa arate mai natural pentru motoarele de cautare.

Promovare pe Forumuri (Forum Marketing) – Tot ce trebuie sa faceti este sa va alaturati catorva forumuri legate de nisa website-ului dvs. Setati-va semnatura astfel incat sa includa un link catre website-ul dvs. si adaugati-va website-ul la profil. Implicati-va in conversatii si aduceti o contributie consistenta forumului. Incercati sa postati de trei sau patru ori pe zi in forumurile la care va alaturati.

Retele de socializare (Social Media) – Implicarea in retelele sociale media este de asemenea gratuita. Facebook este un mod grozav de a obtine vizibilitate gratis pentru site-ul dvs. Va puteti crea o pagina Facebook pentru website, total separata de pagina personala.

Comentarii pe Bloguri (Blog Commenting) – Gasiti alte bloguri inrudite cu nisa dvs. si lasati comentarii utile pe bloguri. Multe bloguri va vor permite sa includeti un link catre website-ul dvs. alaturi de comentariul dvs. Incercati sa contribuiti la postarea de pe blog, nu doar sa spuneti “postare buna” sau “informatie grozava”, pentru ca acesta va va creste sansele de a va fi confirmat comentariul.

Daca veti aplica toate cele 4 metode de promovare gratuita pe internet pentru afacerea dvs. destul de des, veti incepe sa vedeti rezultatele. Odata ce ati ajuns sa stapaniti aceste metode, puteti sa va extindeti si sa incepeti sa invatati si sa incorporati alte metode mixului dvs. de marketing. Exista de asemenea la dispozitia dvs. o baza de training de marketing online, de pe urma careia puteti castiga foarte mult si desigur ca puteti apela si la specialisti in domeniul pentru consulata SEO si desigur pentru Web design, astfel ca pagina prezentata sa arate profesional.

Comments

comments

Tags: ,
 |  Acasa  |  Servicii  |  Oferte  |  Portofoliu  |  Cere Oferta  |  Avantaje  |  Companie  |  Blog  |  Contact  | 
Copyright © Eweb InfoPro - Web Design - 2007 - 2024 Web Design Bucuresti, Web Design Ploiesti