Eweb InfoPro - Web design, SEO, Promovare Siteuri

- Web design - Aplicatii Web - Websiteuri de calitate - Magazin online -

Blog
  Acasa      Servicii      Oferte      Portofoliu      Cere Oferta      Avantaje      Companie      Contact   

Cei mai populari editori foto online

O mulțime de programe software s-au mutat în browser și această tendință nu se oprește cu software-ul de editare a fotografiilor. Iată cele mai mari 7 editoare foto online care rivalizeaza cu software-ul tau. În funcție de task-ul de realizat, unii editori online sunt mai ușor de utilizat, mai rapizi și / sau mai accesibili.

Caracteristici puternice de editare si o utilizare considerabila

Fotor oferă o combinație excelentă de caracteristici de editare foarte puternice și o mare utilizare. Aceasta înseamnă că rezultate foarte bune de editare pot fi obținute foarte rapid. Fotografiile pot fi editate folosind o gamă largă de funcții, inclusiv algoritmi de îmbunătățire automată, redare a imaginilor HDR, straturi de acoperire și diferite pensule potrivite în special pentru a face portrete mai bune. Editorul are, de asemenea, o funcționalitate ușoară de design pentru a crea rapid un profil media social și pentru a acoperi imagini din șabloane.

Obținerea rapidă a lucrărilor foto de bază

Polarr este un editor foto ușor de utilizat, cu toate funcțiile de bază de editare a fotografiilor, cum ar fi filtrele presetate și ajustările de culoare, lumină și curbe. Cu toate acestea, acesta nu are caracteristici avansate cum ar fi stratificarea și periile, care nu pot fi ceva rău dacă aveți nevoie de un editor pentru a obține doar câteva lucrări de bază de fotografie făcut rapid. Polarr are, de asemenea, unele caracteristici utile foarte inteligente. Printre acestea se numără o comparație înainte și după fotografie: cu un singur click poți vedea fotografia originală și fotografia ta editată una lângă cealaltă.

Editor foto online cu funcții avansate

Pixlr este un editor de fotografii on-line avansat, cu funcții profesionale cum ar fi layering-ul și periile care compară chiar și funcționalitatea editorilor desktop. Complexitatea vine, de asemenea, cu un cost mic, deoarece Pixlr uneori simte o operațiune puțin lentă, cum ar fi aplicarea instrumentului de smudge. Dacă aveți nevoie de un editor care se apropie de setul de caracteristici de software desktop, Pixlr poate fi instrumentul potrivit pentru dvs. Cu toate acestea, dacă sunteți doar în căutarea pentru o modalitate ușoară și rapidă de a îmbunătăți și proiecta imaginile dvs. de profil social media acest editor nu este, probabil, pentru tine.

Editor simplu, dar puternic, cu o mare utilizare

Adobe Photoshop Express vine cu toate opțiunile de ajustare necesare, perii și efecte pentru editare foto de bază. De asemenea, oferă câteva caracteristici de bază pentru a adăuga text, bule și autocolante. În general, este un instrument bine rotunjit, care este puternic, dar ușor de utilizat.

Editați și creați imagini pentru medii sociale

PicMonkey oferă toate operațiile de editare a fotografiilor de bază, cum ar fi filtre, efecte și perii. În același timp, oferă o gamă largă de caracteristici de design cum ar fi adăugarea de suprapuneri, texturi și teme întregi. Cu toate acestea, acesta nu are funcții avansate de editare a fotografiilor, cum ar fi măștile și stratificarea. Dacă trebuie să faceți unele îmbunătățiri de bază ale unei fotografii și apoi să adăugați câteva texte și efecte pentru a le partaja pe mediile sociale, PicMonkey ar putea fi instrumentul potrivit pentru această lucrare.

Editarea rapidă și ușoară a fotografiilor

BeFunky vine cu un set bun de funcții de editare a fotografiilor, cum ar fi periile și filtrele prestabilite, dar și unele funcții avansate, cum ar fi stratificarea. În plus, textele, graficele și suprapunerile pot fi adăugate la fotografii pentru a le pregăti pentru a fi distribuite pe rețelele de socializare. BeFunky este unul dintre cei mai ușor de utilizat editori foto online.

Set de caracteristici necontestate, dar greu de utilizat

GIMP online este o versiune on-line a celebrului editor foto open source GIMP. Este foarte asemănător cu GIMP pe desktop, dar ferestrele și widget-urile sunt afișate într-o fereastră de browser folosind platforma rollApp. GIMP online are aceleași funcționalități și caracteristici ca și originalul de pe desktop, ceea ce îl face un instrument foarte puternic de editare a fotografiilor. Dintre toți editorii foto online, este probabil cel mai puternic. Dar vine cu unele dezavantaje. GIMP on-line a moștenit o interfață de utilizator destul de complexă de la versiunea desktop și utilizatorii noi ar putea avea nevoie să citească câteva tutoriale pentru a utiliza întregul potențial al acestui editor. De asemenea, trebuie să conectați GIMP online cu un serviciu de stocare în cloud, cum ar fi Dropbox, pentru a încărca sau descărca fișiere.

Comments

comments




 |  Acasa  |  Servicii  |  Oferte  |  Portofoliu  |  Cere Oferta  |  Avantaje  |  Companie  |  Blog  |  Contact  | 
Copyright © Eweb InfoPro - Web Design - 2007 - 2024 Web Design Bucuresti, Web Design Ploiesti