Eweb InfoPro - Web design, SEO, Promovare Siteuri

- Web design - Aplicatii Web - Websiteuri de calitate - Magazin online -

Blog
  Acasa      Servicii      Oferte      Portofoliu      Cere Oferta      Avantaje      Companie      Contact   

6 trucuri pentru a transforma ideile neinspirate in idei geniale 2

Continuam lista celor 6 trucuri pentru a transforma ideile neinspirate in idei geniale inceputa ieri.

# 2 Impartiti-va munca in bucati

O forma de a obtine idei noi, surprinzatoare poate fi rearanjarea cuvintelor, sau propozitiilor pentru a obtie o noua propozitie sau un nou paragraf.

Cand incercati sa scrieti pe blog, incercati sa decupati un element dintr-o idee si sa il puneti in alta parte. De exemplu, daca scrieti in spatiul despre cariera, si aveti doua propozitii lungi, ce sunt importante pentru articol dar neinspirate, este foarte probabil ca rearanjarea lor sa produca idei mult mai interesante.

# 3 Intrebati-va “Ce ar face Iisus?”

Bine, nu chiar Iisus, am folosit acest nume pentru a va atrage atentia. Ideea e sa va intrebati ce ar face oricare dintre scriitorii pe care ii admirati cu ideea dumneavoastra. Care ar fi directia in care ei ar merge? Cum ar schimba-o ei?

Acest truc este util mai ales daca sunteti in perioada in care va dezvoltati abilitatile de scriere si parerea despre dumneavoastra ca si scriitor este destul de confuza, in timp ce in minte va apar personalitatile celor pe care ii admirati.

# 4 Calatoriti in timp

Calatoria in timp a inspirat pe multi, dar, ca si blogger este mai normal sa va concentrati pe prezent. Normal ca doriti sa le oferiti cititorilor vostri ceea ce au nevoie in momentul prezent. Dar, schimbarea pespectivei inainte si inapoi in timp este o modalitate foarte buna de a condimenta o idee banala si de a mentine interesul cititorilor.

De exemplu, daca scrieti despre pierderea in greutate, in loc sa scrieti o lista de sfaturi depre cum sa slabeasca, de ce sa nu faceti un pas in viitor si sa scrieti cateva sfaturi despre cum sa se mentina la greutatea ideala dupa o cura de slabire? Sau sa faceti un pas in trecut si sa scrieti despre ce anume trebuie sa faci inainte de a incepe orice cura de slabire sau exercitii fizice. De exemplu, cum te poti pregati mental. La ce obiceiuri nesanatoase ar trebui sa fii atent? Ce tentatii ar trebui sa dispara din casa ta?

Comments

comments

Tags: , ,
 |  Acasa  |  Servicii  |  Oferte  |  Portofoliu  |  Cere Oferta  |  Avantaje  |  Companie  |  Blog  |  Contact  | 
Copyright © Eweb InfoPro - Web Design - 2007 - 2023 Web Design Bucuresti, Web Design Ploiesti