Eweb InfoPro - Web design, SEO, Promovare Siteuri

- Web design - Aplicatii Web - Websiteuri de calitate - Magazin online -

Blog
  Acasa      Servicii      Oferte      Portofoliu      Cere Oferta      Avantaje      Companie      Contact   

Beneficiile Marketing-ului Social Media (2)

Am inceput saptamana trecuta sa vorbim despre beneficiile Marketing-ului Social Media. Continuam mai jos lista modalitatilor prin care social media va poate imbunatati afacerea.

3. Mai multe oportunitati de convertire. De fiecare data cand postati ceva pe o platforma social media creati o oportunitate sa convertiti cat mai multi clienti. Atunci cand puneti ceva ce poate fi urmarit, aveti acces in mod simultan la clientii noi, clientii recenti si clientii vechi fiind capabil sa interactionati cu toti. Fiecare postare pe blog, imagine, fimulet sau comentariu pe care le impartiti reprezinta o sansa ca cineva sa reactioneze, si orice reactie poate conduce la o vizita pe site si, eventual, la o convertire.

4. Rate mai mari de conversie. Marketing-ul Social Media are ca rezultat rate mai mari de conversie in mai multe moduri. Poate ca cea mai semnificativa se dovedeste a fi elementul de umanizare.; faptul ca brand-urile devin mult mai umanizate prin interactiunea in canalele social media. Social media este locul unde brand-urile pot avea acelasi comportament ca si oamenii, acest lucru fiind important deoarece oamenilor, in general, le place sa faca afaceri cu alti oameni si nu cu companii.

5. O autoritate mai mare a brand-ului. Faptul ca interactionati des cu clientii dumneavoastra va dau credibilitate in fata acestora. Atunci cand oamenii complimenteaza sau critica un serviciu sau un produs, fac acest lucru pe social media. Iar cand numele brand-ului dumneavoastra este postat, atrage dupa sine o audienta mai mare care va dori sa va urmareasca actualizarile. Cu cat se vorbeste mai mult despre dumneavoastra pe social media, cu atat brand-ul dumneavoastra va avea o autoritate si o valoare mai mari.

6. Trafic crescut. Prin social media traficul este limitat la persoanele care sunt deja familiare cu brad-ul dumneavoastra si persoane ce cauta cuvintele cheie utilizate de dumneavoastra. Fiecare profil de social media pe care il adaugati este o alta cale ce conduce la site-ul dumneavoastra. Cu cat postati continut de o calitate mai mare pe social media, cu atat veti avea parte de un trafic mai mare.

Comments

comments

Tags:
 |  Acasa  |  Servicii  |  Oferte  |  Portofoliu  |  Cere Oferta  |  Avantaje  |  Companie  |  Blog  |  Contact  | 
Copyright © Eweb InfoPro - Web Design - 2007 - 2023 Web Design Bucuresti, Web Design Ploiesti