Eweb InfoPro - Web design, SEO, Promovare Siteuri

- Web design - Aplicatii Web - Websiteuri de calitate - Magazin online -

Blog
  Acasa      Servicii      Oferte      Portofoliu      Cere Oferta      Avantaje      Companie      Contact   

Beneficiile utilizarii Link-urilor DoFollow

Google are acum un nou director de articole personal care permite linkuri cu DoFollow catre o pagina personala. Le puteti inscrie aici: http://knol.google.com/ cu contul d-voastra de Google.

Knol este un serviciu gratuit oferit de Google, care va permite sa comunicati, sa colaborati, si sa impartasiti cunostintele dvs. cu lumea. Noi credem ca Google Knol creste disponibilitatea informatiilor, incurajeaza libertatea de exprimare, şi face posibila realizarea de legaturi noi intre autori şi cititori.

Articolul de marketing poate fi o metoda extrem de utila cand vine vorba de DoFollow link building, in ceea ce priveste relevanta continutului. Deoarece continutul de articol este specific pentru site-ul dvs., acesta va genera mai mult trafic pentru ca cei care gasesc articolul dumneavoastra sunt deja interesati de nisa dumneavaostra. In plus, spre deosebire de directoare obisnuite sau bloguri ce comenteaza deep-linking este, in general, permis atunci cand este relevant pentru continutul articolului dvs..

Urmatoarele sunt articole directoare DoFollow care va permit sa plasati un link direct catre site-ul dvs. in articol sau biografia autorului de la sfarsitul articolului. Desi link-ul dvs. nu va aparea, probabil, pe pagina de start, PageRank-ul este inclus pentru a arata importanta directorul in Google. De asemenea, sunt incluse subiectele articolului pe care directorul le accepta. in cazul in care nu este specificat nici un subiect, merge, in principiu, orice.

PageRank 6

PageRank 5

PageRank 4

PageRank 3

PageRank 2 and Under

Unii termeni ai articolelor directoare includ faptul ca orice articol in directorul propriu este royalty-free si poate fi retiparit sau utilizat pe un alt site. Deci, daca cititi cu atentie termenii, si daca nu doriti ca articolul dvs. sa fie utilizat in alta parte, atunci nu acceptati conditiile acelor directoare.

Asigurati-va ca ati citit regulile directorului, deoarece unele pot permite doar o anumita suma de link-uri pe articol, pe numarul de cuvinte, doar in biografie, etc. Cele mai multe directoare vor fi stricte si nu vor aproba articolul dumneavoastra, daca aceasta nu adera la orientari. Daca nu sunteti sigur ce este acceptat, citit unele articole care sunt deja publicate si,astfel puteti vedea modul in care acestea abordeaza corelarea link-urilor lor in cadrul articolului sau a biografiei autorului.

Comments

comments

Tags: , , , , , ,
 |  Acasa  |  Servicii  |  Oferte  |  Portofoliu  |  Cere Oferta  |  Avantaje  |  Companie  |  Blog  |  Contact  | 
Copyright © Eweb InfoPro - Web Design - 2007 - 2023 Web Design Bucuresti, Web Design Ploiesti