Eweb InfoPro - Web design, SEO, Promovare Siteuri

- Web design - Aplicatii Web - Websiteuri de calitate - Magazin online -

Blog
  Acasa      Servicii      Oferte      Portofoliu      Cere Oferta      Avantaje      Companie      Contact   

7 Pasi SEO de urmat pentru magazinele online

Va voi explica in urmatorul articol cum sa face un bun SEO pentru site-urile e-commerce ce folosesc oscommerce sau zencart.

7 Pasi SEO pentru magazinele online

Pasul 1) SEO URLS: Exista 2 optiuni:

– Daca dispunem de putine produse: 1-500 : SEO-G (are nevoie de cateva retocari manuale de URL, dar ies mai curate fara terminarile c-12, p141) Eu folosesc (SEO-G v1.20)
http://addons.oscommerce.com/info/5080

– Daca dispunem de multe produse 500-50.000 : Ultimate Seo URLS (complet automatic, nu dispune de alte configurari manuale) cel mai utilizat fiind (Ultimate SEO URLs – 2.1d) : http://addons.oscommerce.com/info/2823

Pasul 2) META TAGS:

-Dispunem de multe contributii de acest gen dar noi vom folosi cel mai bun din toate aceste contributii, deoarece schimba titlurile dinamic, toate aceste in relatie cu produsul si categoria. Este vorba de Header tags controller: http://addons.oscommerce.com/info/207 mai exact (Header Tags Controller V2.6.3 Complete).

Pasul 3) Google Sitemaps:

– Mai intai creem un cont Gmail (cei care inca nu au un astfel de cont de email) si ne inregistram in Google webmasters: https://www.google.com/webmasters
– Dupa care adaugam site-ul nostru si il validam, eu prefer ca aceasta operatia se fie facuta prin urcarea unui site HTML gol, in acest mod nu ne legam de codul header tags.
– Descarcam contributia cea mai usoara si efectiva pentru generarea XML : http://addons.oscommerce.com/info/5539
– Adaugam in Google webmasters cele 2 pagini si gata, asta e.

Pasul 4)Generarea unui sitemap:

– Obtinem un sitemap cu ajutorul contributiei: Dynamic SiteMap v 3.1 with complete XML sitemaps (Dar fara folosirea XML sitemaps) : http://addons.oscommerce.com/info/3306

Pasul 5) Validare HTML in W3C:

– Acest proces va rezulta putin mai complicat pentru cativa dintre voi, deoarece este nevoie de intelegerea tablelor, forms si mai ales desen web para resolvarea erorilor. Motorului de cautare Google place siturile fara erori, deoarece investigheaza codurile in cautare de tehnici interzise atat inauntrul html cat si in CSS… si daca gaseste o pagina fara erori si fara blackhat, vom fi premiati.
Validare HTML: http://validator.w3.org/
Validare CSS: http://jigsaw.w3.org/css-validator/

Pasul 6) Inregistrare in Directoare:

– Acest pas este foarte important deoarece vom obtine legaturi de pagini cu pagerank inalt si mai ales un trafic cat mai fluid a vizitelor ,indiferent de cate obtinem ne promotionam oricum.
– Inregistrare in:
www.mercamania.com (Important inregistrarea magazinului si efectuare Feed XML)
www.solostocks.com (De asemenea facand cu feed xml)
www.acambiode.com
www.tiendas-online.com.es
www.publisurf.com/directorio/tiendas_online
Etc, etc… si asa alte 50.

Pasul 7) Inregistrare produse in Google Base:

http://base.google.com/

– Putem urca produsele noastre atat cu feed XML, cat si programul care se conecteaza la adminul nostru si anume Google base store connector unde exista o versiune speciala,exclusiva pentru oscommerce (Genial! Google tine cont de oscommerce …)
– Daca folosim o versiune anterioara la RC1 programul nu ne este de folos de aceea ne vom ajuta cu aceasta contributie : http://addons.oscommerce.com/info/4270

Cu toate ca mai raman multe de facut , acestea sunt cele mai importante daca vrem sa aparem cat mai sus in motoarele de cautare si ca toate produsele noastre se indexeaza la perfectie.

Comments

comments
 |  Acasa  |  Servicii  |  Oferte  |  Portofoliu  |  Cere Oferta  |  Avantaje  |  Companie  |  Blog  |  Contact  | 
Copyright © Eweb InfoPro - Web Design - 2007 - 2024 Web Design Bucuresti, Web Design Ploiesti