Eweb InfoPro - Web design, SEO, Promovare Siteuri

- Web design - Aplicatii Web - Websiteuri de calitate - Magazin online -

Blog
  Acasa      Servicii      Oferte      Portofoliu      Cere Oferta      Avantaje      Companie      Contact   

10 lucruri pe care le puteti face pentru a obtine trafic imediat

Am lucrat destul de mult timp la SEO in ultima vreme. Merge, dar consuma foarte mult timp. Este frustrant deoarece de fiecare data cand creez o noua pagina Squidoo, un nou blog sau un link relevant stiu ca nu voi vedea rezultatul imediat. Deci, ce se poate face pentru a obtine trafic imediat pe site-ul dumneavoastra? Daca nu puteti sau nu vreti sa asteptati? Eu cred in strategiile pe termen lung impotriva celor pe termen scurt deoarece in general maine este intotdeauna in preajma. Totusi, cele doua strategii nu se exclud una pe cealalta. Puteti lucra cu un plan pe termen scurt in acelasi timp cu unul pe termen lung.

Iata 10 lucruri pe care le puteti face sa obtineti trafic relativ rapid pe site-ul dumneavoastra:

1. Sa transmiteti emailuri la lista dumneavoastra de contacte – bineinteles ca deja stiati asta. Totusi, daca nu va faceti o lista de contacte sunteti nebun. O lista de persoane care chiar acceseaza site-ul dumneavoastra si cer informatii specifice referitoare la domeniul dumneavoastra de activitate este o mina de aur. Ar trebui sa aveti formulare de inregistrare pe fiecare pagina a site-ului dumneavoastra. Capacitatea de a trimite mail-uri la o lista reala de contacte interesate de activitatea dumneavoastra este cea mai rapida si cea mai buna cale de a genera trafic pe site-ul dumneavoastra.

2. Transmiterea de email-uri la lista de contacte a altcuiva – Dar daca nu aveti o astfel de lista? Pai, incercati sa gasiti alte persoane din domeniul dumneavoastra de activitate care va vor da voie sa platiti pentru un email din lista lor. Exista locuri precum Warrior Forum unde oamenii fac schimb de email-uri si ofera email-uri din lista lor. Iata cateva locuri renumite unde puteti gasi solo ad slots. Daca aveti deja o lista, chiar si una mica, puteti gasi alte site-uri in domeniul dumneavoastra de activitate cu oferte calitative si le puteti propune sa le transmiteti o oferta pe email iar ei sa va transmita oferta lor. In acest fel profitati amandoi de publicul celuilalt. Locuri care accepta email-uri.

3. Anunturi postate – Imi place Craiglist. Fac mai multi bani decat oricine, chiar si fara anunturile atasate. Nu si-au schimbat designul site-ului din 1980, nu le pasa de social media, si sunt cel mai bun site de anunturi deoarece exista persoane care se uita la anunturile lor. Postati anunturi referitoare la afacerea dumneavoastra pe Craiglist. Iata un articol ce va spune cum sa postati pe Craiglist. Mai sunt si alte site-uri cu anunturi. Iata o lista cu 36 site-uri cu anunturi pe care am postat anunturi si am avut succes. Partea proasta cu marketingul prin anunturi este ca necesita timp. Daca doriti sa folositi serviciul de inscriere anunturi iata unul ce va inscrie site-ul dumneavoastra pe 500 de site-uri de anunturi in fiecare luna.

4. Incepeti o campanie de Google Adwords. – Obisnuiam sa cheltuiesc $3000-$4000 pe luna pe Adword-uri. Aoi au inceput sa ma loveasca, sa ma interzica, sa ma umileasca. A fost oribil. Presupun ca nu stiam cuvantul de siguranta. Am incercat sa fiu in conformitate cu TOS dar se pare ca pur si simplu nu vroiau anunturile mele. Acum, dupa cativa ani, am primit un cupon de $100 pe mail care spunea ca ma vor inapoi. Hmmm? Am pus in aplicare o campanie cu cuvinte cheie normale. Site-ul meu are chiar si un pop-up pe el. Am inceput campania si pare a fi in ordine. Bine inteles, vom vedea in timp. Dar se pare, ca cel putin pentru moment Adwords s-a intors. Puteti incerca sa dezvoltati o campanie. Traficul este in general foarte bun chiar daca un pic cam scump. Dar Google Adwords este cea mai rapida modalitate de a obtine trafic, daca va accepta anunturile.

5. Incepeti o campanie de Yahoo Search Marketing. – Yahoo are trafic si mai ales ca acum s-a unit cu motorul de cautare Bing. Nu este chiar atat de bun ca Adword dar este un pic mai usor de lucrat cu el. In plus, preturile sunt ceva mai mici. Pont: se pare ca primesc o conversie mai buna si preturi mai mici pentru traficul de pe Australian Yahoo. Daca aceasta piata este aplicabila afacerii dumneavoastra o puteti incerca.

6. Achizitionati PPV trafic. – PPV trafic este precurtarea de la “trafic platit pe vizionare”. In general traficul platit pe vizionare se refera la pop-up-urile pe care le cumparati sau la retelele de trafic platit pe vizionare. O retea cu care lucrez are aproximativ 5 milioane de utilizatori care si-au descarcat aplicatiile si au fost de acord sa primeasca anunturi. Cand tasteaza site-urile favorite in browser sau in bara de cautare, anunturi mici pop-up sunt declansate in concordanta cu URL-urile si cuvintele cheie pe care le tasteaza. Traficul este cuvantul cheie si/sau URL -ul cautat. Daci, daca vreti ca anuntul dumneavoastra sa apara pe site-ul competitorilor puteti face asta cu PPV trafic. Nu uitati ca nu aveti decat o secunda pentrua le atrage atentia. Trabuie sa creati o pagina ce le va atrage atentia imediat si ii va face sa actioneze. In general, mail-urile de inscriere sunt cele mai bune. Iata un site care explica mai multe cu privire la PPV trafic.

7. Guest Blogging – Stati putin, se presupune ca vorbim despre tehnici de obtinere rapida de trafic nu despre SEO prelungit si incet. Dac aveti un anunt ca si guest pe un blog aglomerat care are cititori reali care se uita pe anuntul dumneavoastra si il comenteaza este o modalitate rapid a de a obtine trafic. Din momentul in care anuntul este publicat, sute de potentiali cititori il vor vedea. Aveti de asemenea recomandarea implicita a gazdei blogului. Guest blogging este o strategie de trafic si SEO atat pe termen lung cat si pe termen scurt. Incercati. Iata un articol ce va va da cateva idei referitoare la postarea guest blog.

8. Marketing video – YouTube este al doilea cel mai aglomerat motor de cautare dupa Google. Si, bineinteles Google detine YouTube deci nu stica. Am observat ca filmuletele de pe YouTube apar repede in rezultatele cautate. Depinzand de cat de interesant este subiectul dumneavoastra, traficul poate incepe sa curga destul de repede. Exista mai multe tehnici pe care le puteti folosi pentru a obtine mai multi vizitatori cum ar fi folosirea filmuletului dumneavoastra ca raspuns la alte filmulete si comentarea pe alte filmulete asemanatoare. Nu uitati celelalte situri de gazduire de filmulete cum ar fi DailyMotion si Metacafe. Iata o lista cu 35 de site-uri de gazduire filmulete care inscriu filmulete pe ele.

9. Cumparati Trafic Chip Paid Click – Acesta este traficul pe care Google il detesta. Daca aveti Adsense pe site-ul dumneavoastra, puteti folosi orice tip de trafic motivat. Acesta este traficul unde oamenii sunt fie platiti fie stimulati sa va vizioneze site-ul. Daca nu aveti un site cu Adsense, puteti folosi un astfel de trafic. Avantajul acestui tip de trafic este faptul ca este ieftin. Foarte ieftin. In plus, persoane reale vor viziona site-ul dumneavoastra deoarece in general trebuie sa tasteze un fel de cod sau test pentru a demonstra ca au vizionat anuntul dumneavoastra. Daca oferta dumneavoastra este buna si face referire la o plaja larga de public, puteti avea succes. Mi-am dezvoltat afacerea si am recrutat parteneri folosind acest tip de trafic. Conversia este foarte scazuta, dar nu aveti nevoie de conversie mare deoarece puteti obtine atat de multe vizionari pentru atat de putin. Am platit preturi de $20 in vecinatate pentru 100,000 de vizionari. Alte doua avantaje ale acestui tip de trafic este faptul ca este rapid si va mentine in motoarele de cautare datorita acestor vizionari. Va sugerez folosirea acestui tip de trafic impreuna cu celelalte tehnici. Un site unde puteti afla mai multe despre acest tip de trafic este Donkeymails.

10. Contactarea telefonica – Glumesti? Nu, nu glumesc. Luati telefonul si efectiv sunati persoanele despre care credeti ca ar fi interesate de serviciile dumneavoastra si indrumati-le catre site-ul dumneavoastra. Poate fi chiar amuzant. Cereti referinte, intrebati daca ii puteti adauga in lista dumneavoastra de contacte, Facebook, etc. Chiar mai mult, mergeti din usa in usa sau contactati telefonic. Fiti refuzati, asudati si incercati sa incheiati contracte. Lasati iPad-ul jos si mergeti pe strada. Este brutal, merge si este mai eficient decat Tweeting-ul. In plus, va puteti face niste prieteni “adevarati”.

 

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,
 |  Acasa  |  Servicii  |  Oferte  |  Portofoliu  |  Cere Oferta  |  Avantaje  |  Companie  |  Blog  |  Contact  | 
Copyright © Eweb InfoPro - Web Design - 2007 - 2024 Web Design Bucuresti, Web Design Ploiesti