Eweb InfoPro - Web design, SEO, Promovare Siteuri

- Web design - Aplicatii Web - Websiteuri de calitate - Magazin online -

Blog
  Acasa      Servicii      Oferte      Portofoliu      Cere Oferta      Avantaje      Companie      Contact   

Cele mai bune 36 de site-uri de anunturi online

Lista primelor 36 Website-uri de anunturi unde postarea anunturilor voastre nu reprezinta o pierdere de timp

Iata lista primelor 36 site-uri de anunturi unde utilizatorii chiar pot sa vada, sa posteze un anunt sau sa cumpere diverse. Am eliminat toate website-urile nefolositoare din aceasta lista. Nu exista pagini ffa, forumuri ce se comporta ca si site-uri, site-uri ce sunt pline de spam sau care nu au trafic sau nu sunt bine administrate . Acestea sunt site-uri de anunturi reale unde daca va postati articolul aveti sanse serioase ca cineva sa vada articolul dumneavoastra si sa raspunda la el. Nu exista site-uri aici cu o clasificare Alexa de peste 150,000. Acest lucru inseamna ca toate site-urile de mai jos au trafic serios.

1. http://www.craigslist.org– Bunicul site-urilor pentru anunturi.
2. http://www.backpage.com Al doilea ca popularitate dupa Craigslist. Aici au mers toate anunturile pentru escorte dupa ce Craigslist a desfiintat sectiunea de anunturi eroice datorita presiunii din partea a 17 Procurori. Nu acelasi lucru s-a intamplat cu Village Voice ce detinea Backpage.com. Ei le-au spus procurorilor ca se descurca cu sectiunea de anunturi eroice, si le multumesc. Cei de la Village Voice sunt foarte dotati!
3. http://www.gumtree.com Ciudat nume, dar acest site este unul dintre cele mai ocupate site-uri. Acest site cu trafic mare se concentreaza pe anunturile din UK.
4. http://www.oodle.com Acest site serios are parteneriat cu ForRent.com in USA si Autotrader UK.
5. http://www.ebayclassifieds.com Site-ul de anunturi oficial pentru Ebay.
6. http://www.olx.com Aceasta pagina este prezenta in majoritatea tarilor si poate fi citita in engleza sau spaniola.
7. http://www.usfreeads.com Un site american popular cu o oportunitate de afaceri mare si o sectiune de animale de companie.
8. http://www.classifiedads.com Classifiedads se concentreaza pe lumea vorbitoare de limba engleza. USA, UK, AU, si India.
9. http://www.inetgiant.com O pagina verde nu numai in ceea ce priveste culoarea dar si anunturile. Au o sectiune foarte bine reprezentata pentru produsele ecologice. Pagina este tradusa mai mult sau mai putin in majoritatea limbilor. Am verificat pagina lituaniana. Nu exista anunturi acolo. Vreti sa fiti primul?
10. http://adpost.com O pagina solida prezenta in Statele Unite, Singapore,Canada, Malaysia, Marea Britanie, Philippine, Irlanda, Australia, India, Indonesia, Noua Zealanda siHong Kong.
11. http://adlandpro.com o pagina bine stabilita concentrata pe internet marketing, oportunitati de afaceri si promotie de website-uri.
12. http://www.classifiedsforfree.com O pagina la nivel mondial bine organizata.
13. http://www.salespider.com/online-classifieds-free-advertising Anunturile sunt doar o parte a acestui website de afaceri. Au forumuri, oportunitati de vanzari, si ofera suport pentru afacerile online.
14. http://www.yakaz.com O pagina curata ce iti citeste Ip-ul si te directioneaza catre postarea de anunturi portivita. Isi are sediul in SUA dupa parerea mea. Totusi nu am incercat inca un Ip chinezesc. Poate ca intregul website isi schimba limba conform cu IP-ul meu. Urasc sa fiu subordonat IP-ului. Daca de exemplu sunt un grec ce locuieste in Spania?
15. http://www.thefreeadforum.com Daca aveti de vanzare o broasca testoasa acest este locul unde veti gasi acest tip de trafic!
16. http://www.domesticsale.com Site de anunturi american ce permite dealer-ilor de masini sau oricaror altor agenii de publicitate mari sa uploadeze cantitati mari de anunturi.
17. http://www.pennysaverusa.com/classifieds/usa/index.html Aceasta este versiunea online a ziaruluiPenny Saver ce a fost un ziar foarte popular cu discount-uri si anunturi.
18. http://epage.com Acest site este activ inca din 1994. Asta este dinainte de a aparea GoogleArata cam ca Usfreeads.com dar cu mai putine accente pe oportunitati de afaceri. Au un program de afiliere cu peste 34,000 de membrii. Asta inseamna ca daca postati anuntul aici va merge pe peste 30,000 de siteuri ce prezinta anunturile lor. Asta inseamna mai multa expunere pentru dumneavoastra. Multe dintre aceste site-uri au programe pe care alte website-uri preiau fluxul lor. Acest lucru va ofera o oarecare vizibilitate.
19. http://www.recycler.com Foarte usor de negociat pagini cu anunturi.
20. http://www.webcosmo.com Site bazat in SUA cu posibilitati de monetizare pe intregul glob.
21. http://www.hoobly.com Cel mai curat site de anunturi de pana acum. Cu un design foarte “Googlesque”. Probabil ca merge pentru ei. Peste 15,000 de persoane le-au dat like.
22. http://www.freeadlists.com Au de toate: lucruri personale, masini, animale de companie, si peste tot in lume desi sunt localizati in SUA. Ei chiar afirma pe pagina principala ca daca sunteti un barbat in cautarea unei femei puteti gasi una aici! Feriti-va de Match.com!
23. http://www.sell.com Cat de mult i-a costat numele acestui domeniu? Consider ca numele lor este cel mai inspirat. De asemenea un foarte bun site de anunturi. Felicitari pentru numele de domeniu ales. Se ocupa de anunturi online inca din 1999. Motorul lor de publicitate a fost utilizat de directoare de afaceri mari precumAT&T’s YELLOWPAGES.com, ziare precum San Francisco Chronicle,  si propietati online precum sellhomes.com. Sell.com este parte a unei retele de publicitate pentru proprietati. Cum am mai spus, daca va faceti publicitate pe mai multe site-uri anuntul dumneavoastra va fi vizibil simultan pe alte sute de site-uri partenere.
24. http://www.bestwayclassifieds.com/ Sustine ca este cel mai rapid site de publicitate gratuita din lume. Nu puteau sa spuna ca este unul dintre cele mai rapide?  In orice caz, poate ca nu este cel mai rapid site dar au ceva trafic si au un site de anunturi pe care merita sa postezi.
25. http://www.webclassifieds.us O pagina bine realizata cu un nume de domeniu .us.Se pare ca acest site este monetizat cu Adsense ceea ce este si bine dar si rau. Inseamna ca in articolele gratuite sunt incluse mai multe caracteristici, inclusiv fotografii gratuite, si filmulete youtube (multe pagini gratuite cer bani pentru acest lucru) dar vizitatorii ar putea fi distrasi de anunturile Adsense.
26. http://www.americanlisted.com O pagina de familie prietenoasa din SUA. Anunturile bisericesti ar fi bine primite aici.
27. http://www.freeadscity.com Website simplu cu anunturi discrete.
28. http://www.chooseyouritem.com Aceasta este declaratia lor: “Postati-va anunturile cu noi si acestea vor aparea nu numai pe site-ul nostru dar si pe mai mult de 70 de site-uri partenere – inclusiv peste 30 de site-uri referitoare la masini sau vehicule, cat si imobiliare, media, shopping si retele de cautare. In fiecare luna, peste 1 milion de vizitatori vizualizeaza de zeci de milioana de ori paginile noastre. Nu numai ca vizibilitatea noastra este cea mai buna dar oferim de asemenea si cea mai buna calitate.
29. http://www.daype.com Website dedicat SUA.
30. http://geebo.com Au citate referitoare la conectarea comunitatilor, construirea de medii inconjuratoare sigure si despre faptul ca sunt precursorii unei “revolutii referitoare la parerea pe care o au site-urile de anunturi despre ele insele pe masura ce responsabilizeaza cetatenii”
31. http://www.claz.org Acest site este de fapt un agregator de site-uri de anunturi in 250 de mile de preview-uri de fotografii.
32. http://wantedwants.com Site cu trafic respectabil, si un design unic. Cu centrul in SUA si oportunitati de extindere la nivel international.
33. http://www.freeclassifieds.com Site de anunturi ce are propria aplicatie Android pentru a va putea posta anunturile de pe telefonul mobil.
34. http://www.bonqo.com Website de anunturi foto.
35. http://www.buysellcommunity.com Site concentrat in principal pe SUA si Canada. Vand orice.
36. http://businesslist.com/post-classified-ad/ Site de anunturi concentrat pe SUA. Toate anunturile sunt poatate automat pe contul lor de Twitter. Vand de asemenea si liste de afaceri – dupa cum spune si numele.
37. Pressmania.com’s Worldwideclassifieds. o optiune draguta pentru anunturi care nu expira niciodata.

Comments

comments
 |  Acasa  |  Servicii  |  Oferte  |  Portofoliu  |  Cere Oferta  |  Avantaje  |  Companie  |  Blog  |  Contact  | 
Copyright © Eweb InfoPro - Web Design - 2007 - 2023 Web Design Bucuresti, Web Design Ploiesti