Eweb InfoPro - Web design, SEO, Promovare Siteuri

- Web design - Aplicatii Web - Websiteuri de calitate - Magazin online -

Blog
  Acasa      Servicii      Oferte      Portofoliu      Cere Oferta      Avantaje      Companie      Contact   

6 trucuri pentru a transforma ideile neinspirate in idei geniale (3)

Iata si ultimile din cele 6 trucuri pentru a transforma ideile neinspirate in idei geniale.

# 5 Fiti obscur in mod intentionat

De cele mai multe ori, un blogger este in mod inevitabil influentat de altii, de articolele pe care le citeste online, iar ideile par a fi foarte asemanatoare cu ale acestora. Iata un truc prin care puteti schimba o idee arhicunoscuta in ceva nou.

Daca subiectul ales de dumneavoastra a fost dezbatut de nenumarate ori, folositi-va de aceste articolele ca si ghid a ceeea ce sa nu tratati in articolul vostru. De exemplu, daca aveti un blog despre finante, de ce sa nu scrieti despre modalitati mai putin cunoscute de a economisi banii pentru cumparaturi? Sau, modalitati neconventionale de a economisi pentru pensie? Atunci cand mergeti in mod deliberat pe o cale mai putin circulata puteti aduce la viata un subiect deja dezbatut si puteti trezi interesul cititorilor.

# 6 Scoateti in evidenta un singur detaliu

Uneori o idee nu este interesanta pana ce nu gasiti acel detaliu pe care sa va axati. Dar atunci cand scoateti in evidenta un detaliu descoperiti subtilitati fascinante ce nu erau vizibile in prima instanta. Folositi aceasta tehnica pentru a va restrange vederile si a dezvolta mult mai mult un subiect. Oferiti cititorilor vostrii o intelegere detaliata a unui aspect mai mic decat o descriere larga a intregului subiect.

De exemplu, in loc sa scrieti o alta lista de sfaturi despre cum sa faci fata unui conflict, va puteti axa pe un aspect mai mic al acestui subiect, acesta fiind sa ii invatiti pe oameni cum sa descopere momentul exact in care o conversatie devine o cearta.

Nu mai asteptati ideile bune, incepeti sa le creati

Ideile bune vin foarte rar deja formate. De cele mai multe ori se formeaza dela idei banale. Deci, nu mai incercati sa aveti idei perfecte, considerati-le pe cele pe care le aveti ca fiind materie prima, si, la fel ca un artist, folositi trucurile de mai sus pentru a crea opere de arta.

Comments

comments

Tags: , ,
 |  Acasa  |  Servicii  |  Oferte  |  Portofoliu  |  Cere Oferta  |  Avantaje  |  Companie  |  Blog  |  Contact  | 
Copyright © Eweb InfoPro - Web Design - 2007 - 2023 Web Design Bucuresti, Web Design Ploiesti