Eweb InfoPro - Web design, SEO, Promovare Siteuri

- Web design - Aplicatii Web - Websiteuri de calitate - Magazin online -

Blog
  Acasa      Servicii      Oferte      Portofoliu      Cere Oferta      Avantaje      Companie      Contact   

Cele mai bune 5 Plugin-uri de social sharing asincron pentru WordPress

Fara indoiala, plugin-urile de share va ajuta sa va promovati continutul blogului si sa il faceti “viral” pe retelele de socializare, dar stiti ce impact au asupra timpului de incarcare blogului vostru? Da, au o mare influenta; un plugin de sharing social trebuie sa incarce minim 5 scripturi de butoane de share, si anume Facebook, Twitter, Google +, LinkedIn si Pinterest impreuna cu imaginile aferente. Daca stai sa te gandesti, daca fiecare script de social media are cca 10 KB, atunci website-ul tau trebuie sa solicite minim 50 KB de data serverului ori de cate ori cineva iti viziteaza postarea de blog. Atunci, cum trebuie sa incarcam butoane de social media fara sa fie afectat timpul de incarcare al blogului? Cea mai buna solutie este folosirea unui plugin social asincron care incarca butoanele de social media asincron.

Ce este incarcarea asincron, mai exact?

Inainte sa trecem in revista plugin-urile sociale, sa vedem intai ce este incarcarea asincron. Incarcarea asincron este doar o tehnica de incarcare a script-urilor multiple in paralel, ceea ce nu afecteaza timpul de incarcare al blogului.

Avem sute de plugin-uri de sharing, dar exista doar cateva plugin-uri de share asincrone disponibile pentru WordPress. Iata cele mai bune plugin-uri de sharing social disponibile pentru WordPress menite sa iti sporeasca viteza de incarcare a blogului.

Lista plugin-urilor asincrone de social sharing pentru WordPress

FLOATING SOCIAL BAR

Floating Social Bar

Floating social bar, dezvoltat de Syed Balkhi si Thomas Griffin, este cel mai bun plugin asincron de social sharing, permitandu-le vizitatorilor sa distribuie continutul blogului tau pe site-uri media de socializare faimoase. Floating social bar adauga bara de sharing orizontala, care “pluteste” cand derulam pagina si incarca script-urile doar cand apropiem mouse-ul de butonul de sharing, ceea ce nu afecteaza viteza blogului. Floating social bar are interfata prietenoasa drag-drop si prevede de asemenea optiunea de a ascunde bara la anumite pagini sau postari.

ASYNC SOCIAL SHARING

Async Social Sharing

Async social sharing de Rachel Baker incarca script-uri doar atunci cand blogul se incarca in totalitate. Puteti adauga butoane de share Twitter, Facebook, Google+, Linkedin si Hacker News cu acest plugin. Plugin-ul are si optiunea utila de a afisa widget-ul de share pe pagini si pe anumite posturi.

SHARE CENTER PRO

Share Center Pro

Cu pluginul share center pro, poti adauga pana la 7 butoane de share social asincron blogului tau. plugin-ul are un panou de setari usor de folosit, de unde poti selecta butoanele de social media disponibile care vor fi afisate in articole si pagini.

SHARE BUTTONS BY ADDTOANY

Share Buttons by AddToAny

Share buttons by AddToAny este un alt plugin asincron de social sharing, prevazut cu diverse caracteristici de customizare pentru a adapta widget-ul de sharing dupa bunul plac. Plugin-ul are multe caracteristici, inclusiv integrarea Google Analytics si informarea prin email.

SOCIAL MASTER

Social Master

Social master adauga o bara de share verticala la postarile de blog, care include butoanele retelelor de socializare principaleca: Facebook like, Facebook send, Twitter follow, Tweet si Google plus. PLugin-ul e disponibil si in versiune premium, cu multe caracteristici utile.

Comments

comments
 |  Acasa  |  Servicii  |  Oferte  |  Portofoliu  |  Cere Oferta  |  Avantaje  |  Companie  |  Blog  |  Contact  | 
Copyright © Eweb InfoPro - Web Design - 2007 - 2024 Web Design Bucuresti, Web Design Ploiesti