Eweb InfoPro - Web design, SEO, Promovare Siteuri

- Web design - Aplicatii Web - Websiteuri de calitate - Magazin online -

Blog
  Acasa      Servicii      Oferte      Portofoliu      Cere Oferta      Avantaje      Companie      Contact   

5 metode pentru a-ti face siteul mai popular

Internetul a devenit o adevarata jungla si este foarte greu sa gasesti un site atractiv in zilele noastre. Cum va puteti face observat pe internet? Puteti face ceva pentru a va creste popularitatea?

Bineinteles! Iata 5 metode prin care va puteti creste popularitatea!

Web Hosting

1.O gazduire eficienta.

Acest prim punct este important pentru cei care nu au propriul site, dar vor sa isi creeze unul. Dupa ce ai selectat numele domeniului tau, urmatorul pas este sa te gandesti la un tip de gazduire. Specialistii recomanda gazduirea specializata. Fara o gazduire pe un server cu o conexiune rapida la internet, nu o sa puteti face fata traficului mare, ceea ce inseamna ca nu o sa fiti prea bine vazut de utilizatori.
Sa gasesti o gazduire pe un server cu o conexiune rapida la internet este de obicei mai usor de spus decat de facut. Noi va recomandam sa colaborati cu o companie ce are o buna reputatie si experienta. Puteti incepe cu Web Hosting Search pentru informatii care va vor ajuta sa faceti cea mai buna alegere.

2.Optimizarea siteului.

Ca sa fiti cu adevaratSEO popular pe internet, trebuie sa fiti bine pozitionat in motoarele de cautare. Pentru a reusi acest lucru trebuie sa va informati privind optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO). O data ce v-ati informat cu privire la SEO o sa puteti observa beneficiile imediate si va veti intreba de ce nu ati inceput acest lucru mai devreme. Este important sa va optimizati continutul pentru motoarele de cautare deoarece doriti o buna pozitionare, dar si pentru vizitatori deoarece doriti ca ei sa acceseze din nou siteul dumneavoastra.

Dupa ce sunteti multumiti de cuvintele cheie puteti incepe sa lucrati la un sistem de linkuri. Motoarele de cautare determina valoarea unui site dupa numarul de linkuri continute si calitatea lor. Schimbul de linkuri este unul dintre cele mai usoare si mai populare metode de a obtine o buna pozitionare in motoarele de cautare.Avand ceva interesant si distinctiv pe siteul dumneavoastra este o buna modalitate de a atrage posibilii parteneri de linkuri.

Incercati sa fiti foarte creativi pentru a va detasa de competitori.

3. Foloseste avantajele optimizarii sociale.Vizitatori

Chiar daca SEO ar trebui sa reprezinte o mare parte a optimizarii siteului dumneavoastra, optimizarea sociala este la fel de importanta. O campanie de optimizare sociala ar trebui sa contina cateva lucruri. In primul rand verificati daca continutul siteului dumneavoastra este relevant pentru subiectele abordate. Creati-va conturi pe Facebook, MySpace, Twitter, Flickr sau YoutTube. Bineinteles nu uita sa incluzi linkurile oricarui mediu social utilizat in siteul tau.

In final campania ta ar trebui sa fie pe o platforma accesibila, cum ar fi CoffeCup Flash Blogger, care te ajuta sa scrii si sa modifici continutul mult mai usor.

4.Implica vizitatorii.

Social Optimization

Un lucru foarte important, care va face ca numarul vizitatorilor sa creasca, este sa ii implicati pe acestia in site-ul dumneavoastra. Incercati sa scrieti intr-un mod personal si sa nu va fie frica sa lasati un lucru discutabil la sfarsit.

O alta modalitate de a implica vizitatorii este aceea de a include un forum pe site sau de a le oferi posibilitatea de a lasa comentarii articolelor de pe site.

Ca un extra bonus, daca subiectul de discutie este foarte popular, poate atrage interesul altor siteuri.

5. Creati un design simplu dar atragator.Webdesign

Sa investiti intr-un design atractiv este mai important decat ar crede unii. Un design frumos ii face pe vizitatori sa aiba incredere in siteul dumneavoastra. Insa este important sa nu exagerati cu design-ul deoarece daca nimeni nu poate intelege cum sa foloseasca site-ul degeaba ati petrecut foarte multe ore creand acel design.

Este greu de spus ce anume face ca un design sa fie frumos si usor de folosit, dar exista anumite elemente de baza in Web design, pe care daca le veti folosi, puteti fi siguri ca siteul dumneavoastra va fi placut de vizitatori.

Daca vreti sa fiti sigur ca designul este unul bun si usor de utilizat, incercati sa folositi codul standard si evitati animatiile realizate in Flash.

Incercati sa ganditi la fel ca vizitatorii si siteul dumneavoastra va deveni mai popular in fiecare zi!

Comments

comments

Tags: , , , , , , , ,
 |  Acasa  |  Servicii  |  Oferte  |  Portofoliu  |  Cere Oferta  |  Avantaje  |  Companie  |  Blog  |  Contact  | 
Copyright © Eweb InfoPro - Web Design - 2007 - 2023 Web Design Bucuresti, Web Design Ploiesti