Eweb InfoPro - Web design, SEO, Promovare Siteuri

- Web design - Aplicatii Web - Websiteuri de calitate - Magazin online -

Blog
  Acasa      Servicii      Oferte      Portofoliu      Cere Oferta      Avantaje      Companie      Contact   

Cum afli daca o firma de web design e serioasa?

Astazi, ne-am mutat pe Internet. Este, poate, o realitate oarecum intimidanta, dar cheia “supravietuirii” este adaptabilitatea, asa ca, in special daca detii o afacere sau ai informatii de comunicat mai multor client sau persoane din exterior, ai nevoie sa iti faci simtita prezenta online, printr-un website. Aici intra in scena informaticienii care iti pot construi un site care sa te defineasca. Dar cum afli daca o firma de web design e serioasa?

Iata cateva ponturi care, speram noi, te vor ajuta sa te feresti de diversi sarlatani din liberalul mediu online.

Pe Net, imaginea conteaza. E un adevar trist, poate, dar adevarat. Cel mai probabil vei incepe cautarile unei firme de web design care sa lucreze pentru tine – cum altfel decat online. Internetul este plin de oferte, dar primul lucru cu care vei lua contact, chiar inainte de a apuca sa citesti oferta, este siteul companiei, a carui imagine ar trebui sa reflecte misiunea acesteia. E un inceput bun pentru a iti face o parere despre lucrurile pe care acea companie vi le poate oferi.

E vital sa analizezi portofoliul firmei de web design. Siteul de prezentare al companiei va include, cu siguranta, o pagina dedicata proiectelor anterioare derulate, siteuri, aplicatii si nu numai. De asemenea merita sa te interesezi de testimoniale, de opiniile fostilor clienti.

Imediat vei incepe sa analizezi oferta concreta a firmei. Printre elementele care ar trebui sa se numere atat in portofoliul, cat si in oferta unei companii de web design, ar fi de amintit siteuri de prezentare, templateuri de magazine online, statistici, precum si diverse aplicatii.

In spatele unei firme de web design stau oameni si este important sa stii cine sunt acestia si in ce masura ideile lor corespund cu ale tale si resursele lor sunt capabile sa iti transforme viziunea in realitate. De aceea, te incurajam sa intrii in contact cu firma de la care vrei sa obtii servicii de programare. Asigura-te ca toate contactele – email, telefon – sunt valide si ca sunt oameni adevarati in spatele unui site, chiar in spatele unui site care arata excellent si pare de incredere. Flexibilitatea este importanta, asa ca asigura-te ca echipa cu care lucrezi e receptiva la cerintele si ideile tale, ca lucreaza rapid si frumos si ca primesti feedback periodic din partea lor.

Nu in ultimul rand, costurile sunt importante, dar vestea buna este ca exista firme accesibile de web design la care poti apela.

Comments

comments

Tags:
 |  Acasa  |  Servicii  |  Oferte  |  Portofoliu  |  Cere Oferta  |  Avantaje  |  Companie  |  Blog  |  Contact  | 
Copyright © Eweb InfoPro - Web Design - 2007 - 2023 Web Design Bucuresti, Web Design Ploiesti