Eweb InfoPro - Web design, SEO, Promovare Siteuri

- Web design - Aplicatii Web - Websiteuri de calitate - Magazin online -

Blog
  Acasa      Servicii      Oferte      Portofoliu      Cere Oferta      Avantaje      Companie      Contact   

Webstock 2015 la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti

Azi, 2 octombrie 2015, intreaga comunitate web din Romania is da intalnire la cea mai importanta conferinta de social media din Romania, Webstock 2015 la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti. Evenimentul ajuns la cea de-a VIII-a editie include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock sunt de fapt, intalniri interactive ce au ca subiect noile tendinte in social media, comunicare si promovare, bune practici, si aduc in atentia participantilor cele mai noi aplicatii si tehnologii in domeniu.

Premilie Webstock sunt o forma de a recunoaste cele mai indeite si mai creative priecte si campanii din online realizate in ultimul an in Romania – inclusiv proiecte social media si mobile.

Acestea se desfasoara, ca si in anii anteriori, de altfel, in doua etape:

  1. Nominalizarea (trebuie specificat ca se vor califica numai proiectele realizare in perioada 2014-2015 (august), care se adreseaza publicului din Romania, fiind dezvoltate de echipe locale si care nu au mai fost nominalizate anterior. Nominalizarile au avut loc in perioada 15 iulie-2septembrie.
  2. Jurizarea (care are la randul ei doua etape: Preselectia si Jurizarea Finala).

Preselectia a avut loc pe data de 4 septembrie fiind realizata de organizatori si a vizat incadrarea corecta a proiectelor (trebuie specificat ca un proiect poate fi incadrat la o singura categorie din concurs), nivelul de dezvoltare si creativitatea, cat si verificarea fiselor de inscriere.

Jurizarea efectiva a avut loc in perioada 8-21 septembrie, perioada in care un grup de specialisti in marketing cat si reprezentanti ai agentiilor de comunicare online a ales premiantii urmarind urmatoarele criterii de jurizare: structura, design, originalitate, relevanta si interactivitate, navigabilitate si functionalitate dar si creativitatea si experienta generala oferita de proiecte.

Le uram succes tuturor participantilor si asteptam cu nerabdare review-uri referitoare la eveniment si la premianti si realizarile acestora, in speranta ca social media sa aiba din ce in ce mai multi reprezentanti in tara noastra.

Comments

comments

Tags:
 |  Acasa  |  Servicii  |  Oferte  |  Portofoliu  |  Cere Oferta  |  Avantaje  |  Companie  |  Blog  |  Contact  | 
Copyright © Eweb InfoPro - Web Design - 2007 - 2024 Web Design Bucuresti, Web Design Ploiesti